Francis Mok

Partners

Francis Mok

Francis is een erkend ingenieur en een ervaren managementconsultant, trainer en coach op het terrein van leiderschapsontwikkeling, teambuilding en organisatieontwikkeling. Zijn achtergrond is een unieke combinatie van engineering, management en HR, opgedaan in ruim dertig jaar werken technische en commerciële organisaties. Francis sterke punten zijn het opbouwen van organisaties en hun leiderschap, met als doel om strategie en resultaten samen te laten vallen.

Francis is docent voor postdoctorale diplomaprogramma's voor de HKU in steden in China. Vanwege zijn interactieve en praktische manier van lesgeven ontving hij daar het award voor ‘outstanding teacher’.

Francis is a chartered Engineer and an experienced management consultant, trainer and coach in leadership development, team building and organizational development. His background is a unique combination of engineering, management and HR, gained over thirty years of working in technical and commercial organizations. Francis strengths are building organizations and their leadership, aiming to bring results in line with the strategy.

Francis is a teacher of postgraduate diploma programs for the HKU in cities in China. Because of his engaging and practical way of teaching, he received the award for "outstanding teacher".