Organisatieontwikkeling om goed en plezierig samen te werken met optimaal resultaat

Schaken op meerdere borden tegelijk.

Waarom?

Waar wil je naartoe en waar sta je voor?

Organisatieontwikkeling vraagt om schaken op meerdere borden tegelijk. Tenminste drie grootheden vragen tegelijk om aandacht: strategie, structuur en cultuur. Strategie gaat over de richting. Structuur gaat over het systeem en afspraken. Cultuur gaat over samenwerking die tot gewenste resultaten leidt.

De theorie is eenvoudig, de praktijk vaak weerbarstig. Menige visie en strategie zijn prachtig gevisualiseerd, maar een groot deel ervan blijft steken in het proces van uitvoering. Niet voor niets blijven cijfers over effectieve organisatieverandering al decennia lang steken op een teleurstellend niveau.

LMS aanpak

LMS daagt leiders uit

Organisatieontwikkeling vraagt om een eenduidige veranderaanpak op organisatie-, team- en individueel niveau. LMS ontwerpt zo’n aanpak, samen met de opdrachtgever. De bouwstenen die wij hierbij leveren komen voort uit onze kennis en ervaring in leiderschapsontwikkelingpersoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling.

De rol van LMS in organisatieontwikkeling is: spiegelen, inspireren, begeleiden, adviseren en coachen. De opdrachtgever en haar teams bepalen de inhoud. Wij kijken naar de balans tussen strategie, structuur en cultuur.

LMS zorgt voor een proces dat het beste in de leider en het team naar boven haalt. Onze belangrijkste interventies liggen op het gebied van mindset en gedrag. Wij brengen geen uitgebreide organisatieanalyses uit, ook schrijven wij geen rapporten. De opdrachtgever bepaald de inhoud, wij focussen ons op het proces.

Resultaat

Het resultaat van organisatieontwikkeling

Een organisatie waar hoofd en hart met elkaar verbonden zijn.

  • Inspiratie voor de gewenste toekomst

  • Betrokkenheid van mensen die zich aan deze toekomst verbinden
  • Een helder kijk op te boeken resultaten
  • Commitment op veranderstrategieën
  • Een organisatie waar hoofd en hart met elkaar verbonden zijn

> Trainingen voor leidinggevenden en professionals

Wij bieden Post Academische trainingen aan via open inschrijving, maar ook via maatwerk.

Alle trainingen kunnen passend op maat gemaakt worden. Op deze manier is een training ondersteunend aan organisatiedoelen en versnelt het veranderprocessen.

Wij bieden Post Academische trainingen aan via open inschrijving, maar ook via maatwerk.

Alle trainingen kunnen passend op maat gemaakt worden. Op deze manier is een training ondersteunend aan organisatiedoelen en versnelt het veranderprocessen.

Meld je aan of neem contact met ons op voor advies

Bel direct: 06 4436 7788