Het geheim van leiderschap

We brengen twee werelden bij elkaar:

Hard

Datgene dat je kunt zien en beetpakken

Zacht

Relaties, irritatie, motivatie en samenwerken

Waarom?

Positief richting geven

Mensen worden gedreven door een verlangen naar een toekomst die meer biedt dan het verleden. Leiders verbeelden die toekomst. Zij inspireren anderen door het schetsen van een stip aan de horizon. Zij behalen resultaten die voorheen buiten bereik werden geacht. Dit doen zij door het beste uit hun teamleden naar boven te halen.

Leiders leiden anderen. Om dat goed te kunnen doen dienen zij eerst zichzelf bewust te leiden – ook als dat lastig is en als oude patronen taai zijn. Persoonlijk leiderschap gaat over verantwoordelijkheid nemen voor jezelf, voor je eigen mindset en jouw impact op anderen. Hierdoor kun je positief richting geven aan de inhoud van je werk en anderen inspirerend richting geven.

LMS aanpak

LMS daagt leiders uit

LMS daagt leiders uit. Wij geven hun richting, bieden ruimte, coachen en spiegelen. Als gevolg hiervan kan de leider zichzelf en de organisatie in beweging brengen.

Wij benaderen leiderschapsontwikkeling vanuit twee perspectieven: ontwikkeling van de mens en ontwikkeling van de organisatie. Deze twee zienswijzen komen samen in de Learning and Development Architect®.

Wij ontwikkelen leiderschap via persoonlijke coaching en/of via onze leiderschapstrainingen. Indien gewenst kunnen al deze trainingen op maat worden gemaakt.

Resultaat

Het resultaat van leiderschapsontwikkeling

Het resultaat van leiderschapsontwikkeling is (onder andere):

Bewust leiden van jezelf

je weet wat jou inspireert, wat jou positief en negatief triggert en hoe je effectiever met jouw eigen onzekerheden om kunt gaan.

‘In control’ zijn

‘In control’ zijn bij de inhoud van je werk: je weet waar je (met jouw team) naartoe wilt, wat de prioriteiten zijn, hoe je problemen effectief kunt ontrafelen en hoe je stakeholders in kaart kunt brengen.

Effectief leiden van anderen

je kunt effectief delegeren en beïnvloeden, je weet hoe je anderen kunt inspireren, je bent vaardig in het bouwen van sterke professionele relaties en je bent bekwaam in het laten groeien van nieuw leiderschapstalent.

> Trainingen voor leidinggevenden en professionals

Wij bieden Post Academische trainingen aan via open inschrijving, maar ook via maatwerk.

Alle trainingen kunnen passend op maat gemaakt worden. Op deze manier is een training ondersteunend aan organisatiedoelen en versnelt het veranderprocessen.

Wij bieden Post Academische trainingen aan via open inschrijving, maar ook via maatwerk.

Alle trainingen kunnen passend op maat gemaakt worden. Op deze manier is een training ondersteunend aan organisatiedoelen en versnelt het veranderprocessen.

Meld je aan of neem contact met ons op voor advies

Bel direct: 06 4436 7788