Joseph Chen

Partners

Joseph Chen

Joseph is een erkend trainer/coach en consultant gespecialiseerd in het ontwikkelen van mensen en leiderschap. Hij behaalde zijn masterdiploma in psychologie en studeerde af aan de UCL, Londen. Hij geeft verschillende leiderschaps-  en communicatietrainingen in diverse landen in Azië en Europa. Hij is ook auteur van, in Taiwan uitgegeven, boeken over leiderschap. Daarnaast trad hij op als specialist in verschillende radio- en tv-programma’s over leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Joseph gelooft in persoonlijk ontwikkeling met focus op de kracht van het individu. Woorden die Joseph het beste beschrijven: ondernemerschap, grenzen verleggen en focus op kracht en excellent communicator.

Joseph is a BPS chartered trainer/coach and consultant specialized in people development and leadership. He received his master's degree in psychology and graduated from UCL, London. He provides various leadership and communication training courses in various countries in Asia and Europe. He is also the author of books on leadership published in Taiwan. In addition, he hosts a radio program on leadership and personal development, next to acting as a specialist in various TV programs on these topics.

Joseph believes in personal development with a focus on the strength of the individual. Words that best describe Joseph: entrepreneurship, pushing boundaries and focus on strength and excellent communicator.